Main Media

Dørløsninger til pleie og omsorg

Prosjekter innenfor helsesektoren med omfattende dørløsninger, stiller ofte store krav til både kunde, leverandør og dører. Prosjektene omfatter både ulike typer av dører og ulike kombinasjoner av funksjonskrav.

På helsesenter, klinikker, rehabiliteringsklinikker, legesenter og sykehjem brukes ofte både tredører og ståldører, samtidig som kravene kan være alt fra enkle innerdører til leiligheter, til brann- og lydklassifiserte dørløsninger som oppfyller både krav på tilgjengelighet og sikkerhet.

Som leverandør handler det om å kunne levere dørløsninger som harmoniserer kvalitet, funksjonalitet og estetikk. Swedoor har lang erfaring innenfor dette området og gjennom et nært samarbeid og støtte i det individuelle prosjekt, sikrer vi at du når dine mål. Vi guider deg i alt fra planlegging til gjennomføring, igangkjøring og vedlikehold. Vi strever hele tiden etter å være din mest pålitelige samarbeidspartner! 

Inspirasjon

Se våre cases

Leter du etter inspirasjon? Ta en titt blant våre referenseprosjekter og se hvordan Swedoor har løsninger for ulike miljøer

Se referanser