Hvorfor blir det ising og fukt på innsiden av ytterdøren

Om du opplever ising eller fukt på innsiden av ytterdøren, kan dette skyldes for høy luftfuktighet inne, og/eller dårlig luftsirkulasjon.

Dagens ytterdører isolerer generelt svært godt, og om du ikke hadde tilsvarende problem med din gamle dør, kan det være fordi det trakk langs døren. Hus i dag er tettere enn tidligere, og når det ikke er tilstrekkelig luftsirkulasjon i rommet, kan luftfuktigheten bli for høy, og du opplever dugg på vinduer og dører.

 

Tips! Generell god lufting gjennom hele året, er positivt for inneklima og vil også avhjelpe problemet med dugg og ising.

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.