Main Media

Energivennlige ytterdører

Eco Isolering Smart

Begrens hjemmets energislukere. Du kan gjøre ditt hjem mer energivennlig på mange måter, feks. kan du skifte til sparepærer eller skru av dine standby-apparater. Likeledes kan du være med å holde energiforbruket nede ved å installere energivennlige ytterdører.

Gi miljøet en hjelpende hånd ...

Ditt valg av ytterdør er en enkel måte å spare energi på samt være med på å gjøre en innsats for miljøet. Energivennlige dører er spesielt designet til å redusere varmeutslippet og dermed senker de kravet til oppvarmingen av ditt hjem.

Det spesielle designet skyldes flere faktorer. Energivennlige dører leveres montert i karm - hver og en produseres med presisjon på våre fabrikker. Dørene er også tykkere og laget av materiell som gir bedre isolering enn de tradisjonelle og mindre effektive materialer.

... og merk det på din egen økonomi

U-verdien er den mest utbredte skala for å måle en dørs isoleringsevne. Det er en måling for hvor stor energimengde som passerer gjennom døren - jo lavere U-verdi, jo bedre isolerer døren.

Se vårt lavenergisortiment her. U-verdien på de energivennlige ytterdører overgår bygningsreglementets krav. Faktisk når den helt ned på 0,59 W/m2k for ytterdører uten glass og 0,75 W/m2k for ytterdører med glass hvilket betyr gode besparelser på din strømregning fra den dagen døren installeres.

Gå ikke på kompromiss med design

Energivennlige ytterdører gir deg ikke kun besparelser på energi og penger, de kan også utgjøre en stor forskjell på ditt hjems design. Du får altså både vakkert design og energibesparelse i samme dør.