Main Media

CATAVU – en etterspurt dør for alle typer hus

Swedoor har lanserat helt nye dører i serien clever-line. Åtte populære og etterspurte modeller for alle typer hus – tilgjengelige i alle tenkelige farger og med klart eller frostet glass. Til en pris som gjør lommeboken glad!

I 2014 delte Swedoor opp sitt ytterdørssortiment i to serier – clever-line som er ytterdører av bra kvalitet, men uten muligheter for tilvalg. Disse dørene tilbys kun i fargen NCS S-0502Y. Den andre serien heter Advance-line og for disse dørene er det mulig å velge egenskaper som sikkerhetsklasse, lydklasse, ekstra isolering og en rekke andre tilvalg når det gjelder ulike typer av glass, tilbehør og farger.

Bjørn Oset jobber som salgssjef for Swedoor og han er glad for de nye dørene som vi har døpt til CATAVU.

-Vi har funnet et hull i vårt sortiment og det ligger mellom våre hvite dører i serien clever-line, og våre mer eksklusive dører i serien Advance-line – det er et behov for bra ytterdører i flere farger enn hvitt, men de behøver ikke å ha alle tilvalg som vi kan tilby i vår andre serie. Derfor er vi glade for å kunne presentere våre nye dører CATAVU.

CATAVU inneholder åtte etterspurte designs og de passer både til moderne og mer klassiske hus. Dørene tilbys dels i våre basisfarger men kan også bestilles i valgfri NCS-S-farge. De kan også leveres med både klart og frostet glass samt med sparkeplate i de tilfeller det er forespurt. Se alle dører her.

- Jeg ser det slik at vi har kombinert det beste av to verdener i våre dører fra CATAVU, sier Bjørn og forteller at kundens ønsker har stått i fokus under utviklingen, og at de mest etterspurte tilvalg har blitt tilgjengelige i disse dørene.

Catavu vil selges over hele Norge og fins tilgjengelig i butikk i løpet av våren 2023.

“Jeg ser det slik at vi har kombinert det beste av to verdener i våre dører fra CATAVU”

Bjørn Oset | Salgssjef Swedoor Norge