Rotasjonsdøren

Rotasjonsdøren - innovativ, plass- og kostnadsbesparende

Det unike med denne dørkonstruksjonen er at den ikke bruker vanlige hengsler, men i stedet har en form for pivåhengsel som gjør at dørbladet kan rotere både inn og ut av døråpningen. Denne eksklusive produktnyheten har en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle slagdører.

Plass- og kostnadsbesparende
Med dagens ønske om mer og mer optimalisert plassutnyttelse, fyller rotasjonsdøren en viktig funksjon ettersom du sparer ca 1m2 disponert gulvflate per dørsett sammenlignet med en vanlig slagdør. Om det f.eks. handler om et sykehjem med 100 dører blir besparingen betydelig.

Ergodynamisk
Rotasjonsdøren er også utviklet med tanke på å forenkle fremkomsten for bevegelseshemmede.
Til forskjell fra en tradisjonell slagdør, er denne døren både innad- og utadslående. Dette gjør at den bevegelseshemmede kan åpne og stenge døren i én bevegelse uten å behøve "å gå rundt døren". Dørhåndtaket er alltid innenfor rekkevidde!

Bruksområder

- Miljøer med høye krav til design og eksklusivitet

- Studentboliger

- Seniorleiligheter

- Eldreboliger

- Omsorgsleiligheter

- Sykehus

- Hotell med krav til plassbesparing


 
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.