Hotell Radisson SAS Trysil

Hotell Radisson SAS Trysil stod ferdig høsten 2008.Det byr på flere fasiliteter, som SPA, badeland med flowrider, 8 baners bowlingbane og konferansesal.

Dette krever dører med flere ulike kvaliteter, f.eks. våtromsdører i garderobeanlegget. I tillegg til å være et hotell rommer også bygningen en del privateide suiter som alle holder en meget høy standard. Den flotteste av disse bærer navnet Kongesuiten, og her er kun det beste godt nok. For å matche den høye standarden er det levert dører fra vår Selection serie til denne leiligheten. Dørene er alle belagt med eikefinér i både horisontal og vertikal retning. Resultatet er meget flotte dører som fremstår som et møbel i seg selv. Besøk hotellets hjemmeside her: www.radissonblu.com/resort-trysil.

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.