Pleie og omsorg

Dørløsninger til pleie og omsorg
Prosjekter innenfor helsesektoren med omfattende dørløsninger, stiller ofte store krav til både kunde, leverandør og dører. Prosjektene omfatter både ulike typer av dører og ulike kombinasjoner av funksjonskrav.

På helsesenter, klinikker, rehabiliterings klinikker, legesenter og sykehjem brukes ofte både tredører og ståldører, samtidig som kravene kan være alt fra enkle innerdører til leiligheter, til brann- og lydklassifiserte dørløsninger som oppfyller både krav på tilgjengelighet og sikkerhet.

Som leverandør handler det om å kunne levere dørløsninger som harmoniserer kvalitet, funksjonalitet og estetikk. Swedoor har lang erfaring innenfor dette området og gjennom et nært samarbeid og støtte i det individuelle prosjekt, sikrer vi at du når dine mål. Vi guider deg i alt fra planlegging til gjennomføring, igangkjøring og vedlikehold. Vi strever hele tiden etter å være din mest pålitelige samarbeidspartner! .

Se våre øvrige segment

Døre-Sygehus-Kategori142x80 Døre-Institution-Kategori142x80 Døre-Skoler-Kategori142x80
Sykehus Offentlige bygg Skoler
Døre-boligbyggeri-Kategori142x80 Døre-Hotel-Kategori142x80  Døre-Erhverv-Kategori142x80
Bolig Hotell Nærings- og kulturbygg

 

Døre-Sygehus-Kategori142x80 Døre-Institution-Kategori142x80 Døre-Skoler-Kategori142x80
Sykehus Offentlig Bygg Skoler
Døre-boligbyggeri-Kategori142x80 Døre-Hotel-Kategori142x80 Døre-Erhverv-Kategori142x80
Bolig Hotell Nærings- og kulturbygg
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.