Offentlige bygg

Dører til offentlige bygg
Å stenge inne eller stenge ute? Når det gjelder funksjonskrav er det ofte dette det handler om uansett om det er spørsmål om lyd, brann eller andre sikkerhetskrav. I kategorien institusjoner og offentlige bygg forekommer disse krav ofte, og i denne kategorien finner du eksemplevis offentlige bygninger, biblioteker, domstoler og forskjellige kulturbygninger.

Nøkkelord for dører til offentlige bygg er sikkerhet og funksjonalitet. Trygghet for foreldre og ansatte, og sikkerhet for institusjonens brukere. Således kan dørene f.eks. forsynes med klemsikring så de minste ikke får fingrene i klem. En høyt plassert vrider kan sikre at barna ikke selv kan åpne døren og fristes til et lite eventyr på egen hånd.

Swedoor har lang erfaring på dette området og gjennom et nært samarbeid og støtte i det individuelle prosjekt, sikrer vi at du når dine mål. Vi guider deg i alt fra planlegging til gjennomføring, igangkjøring og vedlikehold. Vi strever hele tiden etter å være din mest pålitelige samarbeidspartner!.

SE VÅRE ØVRIGE SEGMENTER

Døre-Sygehus-Kategori142x80 Døre-Skoler-Kategori142x80 Døre-boligbyggeri-Kategori142x80
Sykehus Skoler Bolig
Døre-Hotel-Kategori142x80 Døre-Erhverv-Kategori142x80 Døre-Plejebolig-Kategori142x80
Hotell Nærings- og kulturbygg Pleie og omsorg
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies