Nærings- og kulturbygg

Dører til Nærings- og kulturbygg
Behovet av dører til næringseiendommer vil variere sterkt avhengig av formålet til virksomheten. Det kan være tradisjonelle dører til kontor, dører med spesielle sikkerhetskrav til banker, dører med ekstrem støyreduskjon til et musikk- eller filmstudio eller en hel varehusfasade med integrert inngang i glass og stål.

I kategorien nærings- og kulturbygg forekommer disse krav ofte og det inkluderer eksempelvis offentlige bygninger, bibliotek, domstoler og forskjellige kulturbygninger. Det berømte operahuset i Oslo, Court of Appeal i Malmø, DR-Byen i København er eksempler på prosjekt hvor vi har levert tilpassede dørløsninger. Bygg som flytter grenser også for oss som leverandør da det ofte må skapes helt nye og unike løsninger for å kombinere uttrykk og funksjon.

SE VÅRE ØVRIGE SEGMENT 

Døre-Sygehus-Kategori142x80 Døre-Institution-Kategori142x80 Døre-Skoler-Kategori142x80
Sykehus Offentlig Bygg Skoler
Døre-boligbyggeri-Kategori142x80 Døre-Hotel-Kategori142x80 Døre-Plejebolig-Kategori142x80
Bolig Hotell Pleie og omsorg
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.