Hotell

Dører til hotell
Førsteinntrykket består! En romslig lobby, følelsesmessig design og arkitektur som inviterer deg til å bli. Dette er viktige suksessfaktorer for at et hotell skal være en attraktiv møteplass for både arbeid og fritid.

Suksessen for et hotellprosjekt begynner allerede på planleggingsstadiet, da blant annet dørenes kvalitet, funksjonalitet og estetikk skal supplere helheten. Swedoor har lang erfaring på dette området og vi har levert tilpassede dørløsninger til flere av de mest kjente hotellprosjektene i Europa. Vi guider deg i alt fra planlegging til gjennomføring, igangkjøring og vedlikehold. Vi strever hele tiden etter å være din mest pålitelige samarbeidspartner!.

SE VÅRE ØVRIGE SEGMENT 

Døre-Sygehus-Kategori142x80 Døre-Institution-Kategori142x80 Døre-Skoler-Kategori142x80
Sykehus Offentlig Bygg Skoler
Døre-boligbyggeri-Kategori142x80 Døre-Erhverv-Kategori142x80 Døre-Plejebolig-Kategori142x80
Bolig Nærings- og kulturbygg Pleie og omsorg
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.