Bolig

Dører til boliger
Boligprosjekter omfatter alt fra dører til tradisjonelle villaer og feriehus til den enkelte familien, til store leilighetskompleks med tusenvis av dører. For innvendige dører brukes de samme løsninger til både villaer og leiligheter. Vårt produktsortiment omfatter alt fra enkle lette innerdører til spesialdesignede innerdører med mønsterlagt finèr og integrerte funksjoner som lyd- og brannreduksjon. Når det gjelder ytterdører skiller det enkeltstående hus seg fra leiligheten. Ytterdører til bolighus skal primært håndtere påvirkninger med hensyn til vær, vind og store temperaturendringer. Ytterdøren til leiligheten benevnes ofte som leilighetsdør, entredør, svalgangsdør eller sikkerhetsdør. Disse dørene er derimot ofte beskyttet i et trappehus og her ligger fokus primært på brann, støy og innbruddshemmende egenskaper. Uansett hvilken type ytterdør som ønskes, finner du et bredt utvalg av både standard og spesialløsninger i ulik design og materiale.

Swedoor har lang erfaring på dette området og gjennom et nært samarbeid og støtte i det individuelle prosjekt, sikrer vi at du når dine mål. Vi guider deg i alt fra planlegging til gjennomføring, igangkjøring og vedlikehold. Vi strever hele tiden etter å være din mest pålitelige samarbeidspartner.

Les mer om muligheter og de ulike dørtypene under respektive produktområde.

SE VÅRE ØVRIGE SEGMENT 

Døre-Sygehus-Kategori142x80 Døre-Institution-Kategori142x80 Døre-Skoler-Kategori142x80
Sykehus Offentlig Bygg Skoler
Døre-Hotel-Kategori142x80 Døre-Erhverv-Kategori142x80 Døre-Plejebolig-Kategori142x80
Hotell Nærings- og kulturbygg Pleie og omsorg
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.