Flex+karm - enkel og pen montering uten spikerhull

Flex+karmen er en komplett karmløsning som gjør monteringen enkel og resultatet proft. En justerbar gerikt gjør at karmen enkelt kan monteres også om veggen er skadd eller ujevn.

Tidsbesparende 
Ved større nybyggprosjekt har man oppnådd en tidsbesparing på ca 25 min per dørsett ved bruk av flex+karmen i forhold til tradisjonelle karm- og geriktløsninger.

Kostnadsbesparande 
Ved renovering blir forskjellen ennå tydeligere. Forutenom den rene tidsbesparingen, skjuler geriktløsningen også ujevnheter og skader som kan oppstå når den gamle karmen rives ned. Dette i kombinasjon med at geriktene er ferdig gjæret og monteres uten synlige spiker, gjør at man ofte slipper etterarbeidet som maling eller omtapetsering. 

Lydisolerende
Flex+karmen har dessuten integrerte, fabbriksmonterte dempelister for å minske lydgjennomtregningen. Den høyner også den eksklusive følelsen gjennom at dempelisten gir en slagdempende effekt når døren stenges. Tilsammen skaper dette en elegant karmløsning med god lyddemping.

Flexlister
Dette er gulvlister med samme profil som flex+karmens gerikter. Den spikerfrie utførelsen gjør at du slipper ettermaling. Medfølgende clips monteres på veggen slik at listen både kan hektes på og av. En smart ledningsfals gjør at stygge ledninger skjules bak listen.

Flex+Karm

 

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.