SIM SALA BIM!

Byggebransjen digitaliseres raskt og som markedsledende innen dørløsninger vil vi selvfølgelig ligge i forkant. Derfor tilbyr vi våre produkter som digitale BIM-objekter, der du som bruker av programmene REVIT og ArchiCAD, har mulighet til kostnadsfritt å laste ned våre objekt direkte inn i din modell. 

Vår satsing
Vi er overbevist om at digitaliseringen av byggebransjen, og informasjonsutvekslingen som den muliggjør, kommer til å endre bransjens arbeidsprosesser grunnleggende. Den kommer til å bidra til økt effektivitet og redusert ressursbruk, helt i tråd med vårt eget arbeid med miljø og bæredyktighet. Begrepet BIM, Building Information Modeling, er fellesnevneren i den globale digitaliseringen av byggebransjen. Alle faser vil kunne effektiviseres ved hjelp av BIM - fra tidlig design til utforming, konstruksjon, vedlikehold og til sist riving mange år senere. Vår satsing innen dette området er seriøs, og vil intensiveres i takt med at markedet raskt endres. Vi har også egne BIM-utviklere som forenkler både strategiske samarbeid og kundetilpassede behov.

BIM vs BIM-objekt
I et byggeprosjekt som bruker BIM samles all informasjon om bygget i en så kalt BIM-modell. Den kan minne om et digitalt lego-bygg, som består av ulike ”legoklosser”, såkalte BIM-objekt. En spesifikk dør fra Swedoor kan for eksempel utgjøre et BIM-objekt som kan inneholde informasjon om alt fra størrelsevariasjoner, design- og tilvalgsmuligheter, til opplysninger om isolasjonsverdi, brann-, lydegenskaper, monteringsanvisninger, miljøsertifikat samt all annen dokumentasjon som kreves i ulike faser av et byggs livssyklus. Ved å bruke våre objekt i dine BIM-modeller kan du som arkitekt, ingeniør eller designer, sikre riktig produktinformasjon og være sikker på at det du ”tegner” inn også kan  produseres.

Objektene finnes tilgjengelig direkte i REVIT og ArchiCAD via appene fra BIMobject. De kan også lastes ned via swedoor.no/bim eller portalen bimobject.com

For mer informasjon om vårt sortiment og våre BIM-objekter, kontakt din lokale kontaktperson Arne Gabrielsen
BIM Responsible JELD-WEN Norway
AGabrielsen@jeldwen.com 

For strategiske spørsmål, kontakt:
Carl-Henrik Nyström
BIM Manager JELD-WEN Northern Europe
CNystrom@jeldwen.com


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies