SIM SALA BIM!

Byggebransjen digitaliseres raskt og som markedsledende innen dørløsninger vil vi selvfølgelig ligge i forkant. Derfor tilbyr vi våre produkter som digitale BIM-objekter, der du som bruker av programmene REVIT og ArchiCAD, har mulighet til kostnadsfritt å laste ned våre objekt direkte inn i din modell. 

Vår satsing
Vi er overbevist om at digitaliseringen av byggebransjen, og informasjonsutvekslingen som den muliggjør, kommer til å endre bransjens arbeidsprosesser grunnleggende. Den kommer til å bidra til økt effektivitet og redusert ressursbruk, helt i tråd med vårt eget arbeid med miljø og bæredyktighet. Begrepet BIM, Building Information Modeling, er fellesnevneren i den globale digitaliseringen av byggebransjen. Alle faser vil kunne effektiviseres ved hjelp av BIM - fra tidlig design til utforming, konstruksjon, vedlikehold og til sist riving mange år senere. Vår satsing innen dette området er seriøs, og vil intensiveres i takt med at markedet raskt endres. Vi har også egne BIM-utviklere som forenkler både strategiske samarbeid og kundetilpassede behov.

BIM vs BIM-objekt
I et byggeprosjekt som bruker BIM samles all informasjon om bygget i en så kalt BIM-modell. Den kan minne om et digitalt lego-bygg, som består av ulike ”legoklosser”, såkalte BIM-objekt. En spesifikk dør fra Swedoor kan for eksempel utgjøre et BIM-objekt som kan inneholde informasjon om alt fra størrelsevariasjoner, design- og tilvalgsmuligheter, til opplysninger om isolasjonsverdi, brann-, lydegenskaper, monteringsanvisninger, miljøsertifikat samt all annen dokumentasjon som kreves i ulike faser av et byggs livssyklus. Ved å bruke våre objekt i dine BIM-modeller kan du som arkitekt, ingeniør eller designer, sikre riktig produktinformasjon og være sikker på at det du ”tegner” inn også kan  produseres.

Objektene finnes tilgjengelig direkte i REVIT og ArchiCAD via appene fra BIMobject. De kan også lastes ned via swedoor.no/bim eller portalen bimobject.com

For mer informasjon om vårt sortiment og våre BIM-objekter, kontakt din lokale kontaktperson Arne Gabrielsen
BIM Responsible JELD-WEN Norway
AGabrielsen@jeldwen.com 

For strategiske spørsmål, kontakt:
Carl-Henrik Nyström
BIM Manager JELD-WEN Northern Europe
CNystrom@jeldwen.com


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.