Visjon

Å lede den globale industrien for byggprodukter med flotte mennesker som skaper bedre produkter og leverer kvalitet i alt vi gjør.

 SOM ET GLOBALT TEAM VIL VI...

 

Arvo1

BYGGE FORRETNINGER ETISK OG SIKKERT

Vi gjør det som er rett. Sikkerheten kommer alltid først. Bedriftsansvaret veileder  oss, og vi utviser integritet og respekt overfor hverandre og alle de vi samarbeider med.

Arvo2

INVESTERE I MENNESKER

Et selskap i verdensklasse begynner med et førsteklasses team. Vi bestreber oss på å tiltrekke og beholde dyktige mennesker. Vi gir muligheter for vekst og samarbeid som kommer våre medarbeidere til gode, og som påvirker deres familier og lokalsamfunn positivt.

Arvo3

INSPIRERE KUNDER GJENNOM INNOVASJON

Vi betjener våre kunder best når vi lytter til og lærer av dem. Gjennom samarbeid designer og leverer vi enestående produkter som imøtekommer dagens behov, forutser fremtidige behov og overgår forventningene.

Arvo4

HOLDE DET VI LOVER

Pålitelighet og kvalitet er viktig for våre produkter og våre relasjoner, det driver oss til å konsekvent hedre våre forpliktelser.

Arvo5

FORBEDRE OSS HVER DAG

Vi streber utrettelig etter det ypperste. Vår satsing på kontinuerlig forbedring ansporer innovasjon, fremmer vår industri og leverer verdier for våre kunder, partnere, investorer og ansatte.

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies