Jobber i Norge

Velkommen til Swedoor JWs jobbside i Norge
- Døren til fremtiden!

Medarbeiderne i Swedoor JW er et viktig element i utviklingen av vår virksomhet og styrking av vår markedsposisjon. Vi ønsker å tiltrekke, utvikle og engasjere faglig dyktige medarbeidere som gjennom initiativ og ansvar ønsker å være en del av firmaet.

I Swedoor JW Skandinavia er vi mer enn 1200 medarbeidere der alle arbeider målrettet for å tjene våre kunder på den best mulige og mest profesjonelle måte. For å sikre oppnåelsen av strategiske mål og videre vekst, styrkes nå organisasjonen med flere nye medarbeidere.

Hos oss vil du komme til å arbeide i et internasjonalt, utfordrende og utviklende miljø hvor jobbtilfredshet settes høyt.

  Job-i-DK


Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

I Swedoor JW legger vi vekt på å være kundeorienterte og vi setter oss høye mål:

  • kundene skal beskrive oss som pålitelige
  • vi skal ha et høyt servicenivå
  • vi leverer i tide
  • vi yter en imøtekommende og vennlig service
  • kundene opplever at vi hele tiden bestreber oss på å gjøre vårt beste og bli enda bedre


 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.