Hvordan leses DoP

 

DoP_image 

1. Dette DoP-nummeret skal være det samme som det du finner på CE-merket. Er det samme nummer har du funnet rett DoP.

2. Ettersom samme DoP kan inneholde mer enn en produkttype, må du lese Annex 1 for å se hvilken gruppe ditt produkt tilhører. Når du har funnet riktig gruppe gå videre til tabellen "declared performances"  (se punkt 3).

3. I tabellen finner du spesifikasjoner for ditt produkt hva gjelder CE-merking. Begrepet "npd" betyr at det ikke finnes noen offesielle testdata. "N/A"  betyr at det ikke er mulig å se egenskapene til produktet. Husk at spesifikasjonene er gitt for spesifikke egenskaper som er angitt i CE-merkingsstandarden.

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.