JW european panorama

Om JELD-WEN

JELD-WEN er en av verdens største produsenter av dører og vinduer. Vi er etablert i 25 land i hele verden, og har fabrikker primært i Nord-Amerika, Australia og Europa. Vi tilbyr et bredt sortiment som har mottatt flere utmerkelser for innovasjon, design og bærekraft - løsninger som skaper verdi for arkitekter, håndverkere og boligeiere over hele verden. Vår kultur og verdier er det gjennomgående element i vår organisasjon, og det gjenspeiler seg i den måten vi jobber i hele organisasjonen. Hos JELD-WEN bringer vi skjønnhet og trygghet til de områdene som berører våre liv.

I JELD-WEN Europa jobber mer enn 20.000 dedikerte personer med å sikre at vi hver dag holder hva vi lover. Våre produkter markedsføres under varemerkene Swedoor, Kungsäter Quality Doors og Dooria. Om du vil vite mer om JELD-WEN eller vil bli en av oss, kan du lese mer på www.jeld-wen.com

Lær mer om JELD-WEN Europa i vår konseptfolder (PDF).

Swedoor (JELD-WEN Norge AS) selger høykvalitetsdører til hele Norge. Vårt produktsortiment inkluderer innerdører, ytterdører, skyvedører, støyreduserende dører, sikkerhetsdører, energivennlige dører, ståldører samt spesialfremstillte dører.

I dag er det mer enn 60 medarbeidere som jobber ved våre avdelinger i Oslo og Trondheim.

 
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies