JW european panorama

Om JELD-WEN

JELD-WEN er en av verdens største produsenter av dører og vinduer. Vi er etablert i 25 land i hele verden, og har fabrikker primært i Nord-Amerika, Australia og Europa. Vi tilbyr et bredt sortiment som har mottatt flere utmerkelser for innovasjon, design og bærekraft - løsninger som skaper verdi for arkitekter, håndverkere og boligeiere over hele verden. Vår kultur og verdier er det gjennomgående element i vår organisasjon, og det gjenspeiler seg i den måten vi jobber i hele organisasjonen. Hos JELD-WEN bringer vi skjønnhet og trygghet til de områdene som berører våre liv.

I JELD-WEN Europa jobber mer enn 20.000 dedikerte personer med å sikre at vi hver dag holder hva vi lover. Våre produkter markedsføres under varemerkene Swedoor og Dooria. Om du vil vite mer om JELD-WEN eller vil bli en av oss, kan du lese mer på www.jeld-wen.com

Lær mer om JELD-WEN Europa i vår konseptfolder (PDF).

Swedoor (JELD-WEN Norge AS) selger høykvalitetsdører til hele Norge. Vårt produktsortiment inkluderer innerdører, ytterdører, skyvedører, støyreduserende dører, sikkerhetsdører, energivennlige dører, ståldører samt spesialfremstillte dører.

I dag er det mer enn 60 medarbeidere som jobber ved våre avdelinger i Oslo og Trondheim.

 
På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.