Main Media

Lyst og luftig med glassdører inne

Å skifte noen innerdører med glassdører er en minioppussing som utgjør en stor forskjell når det gjelder romfølelse og lys i hjemmet. Det er både raskere og rimeligere enn å rive vegger eller sette inn større vinduer.

Våg å åpne opp, slipp lyset inn og gi hjemmet en gjennomgående følelse av rene linjer. Glassdører inne gir en helt unik stemning ved at dørene kan lukkes uten at rommene føles avstengt. Interiørtrendene trekkes mot de naturlige, minimalistiske og åpne rommene. Når de tradisjonelle innerdørene skiftes ut med dører i glass, får hjemmet helt nytt liv.

Ta en titt på innerdørene dine og se for deg hvordan det ville bli å bytte dem ut med glassdører. For eksempel er  det både praktisk og estetisk med pardører i glass mellom en spisestue og stue, eller mot kjøkkenet. Det vil gi en åpen romfølelse og mer lys, men samtidig la deg stenge av et rom og redusere støy, noe du ikke kan med en åpen planløsning. Mulighetene og modellene er utallige, og ønsker du kun å slippe lyset inn, men unngå innsyn, er en dør i sandblåst glass et godt alternativ.

Det er langt rimeligere å skifte ut noen innerdører enn å rive en vegg eller installere større vinduer for å oppnå et lysere og romsligere innemiljø.