Main Media

Stilsikre pardører gjør comeback

Med lekre pardører åpner vi hjemmet og slipper inn mer lys i rommene. Fra Swedoor finnes massive pardører i ulike stiler, malte eller i vakre tresorter – valgfriheten er nærmest ubegrenset.

Vakre pardører mellom to rom gjør at hjemmet virker større enn det i virkeligheten er. Åpne pardører gir god plass å bevege seg på og gjør at rommene føles mer tilgjengelige.

Før i tiden hadde man ofte pardører mellom stuer som lå vegg i vegg, for å skape rom og gi hjemmet en sofistikert følelse. På 60- og 70-tallet var det også vanlig med par- dører til «finstuen», som ble åpnet når man fikk gjester.
Nå er pardørene tilbake, og lar seg lett plassere i en rekke ulike arkitekturstiler.

Swedoor har et godt utvalg av pardører, og viser hvor smart, lekkert og enkelt det er å «åpne» vegger og binde sammen rom uten de store oppussingsgrepene. Det er en enkel og kreativ måte å utnytte flatene på. Ved å sette inn pardører slippes mer lys og luft inn i rommene.
Glass er definitivt en tidløs klassiker i interiøret, og vi ser både hele vegger og pardører i glass. Swedoor har også et bredt sortiment massive pardører i vakre treslag og en rekke herlige farger. Dette går hånd i hånd med dagens krav til kvalitet – valg av innerdører gjøres både basert på utseende og på kvalitet og  holdbarhet.

Swedoors massive pardører kommer i flere modeller og stilarter – fra minimalistisk og moderne til klassiske speildører.

Pris på pardørene Compact SP12+SP12 kombinert med dørkarmen +Karm, fra kr 15.300.