Main Media

Se din nye innerdør i riktig kontekst

Det nye designverktøyet fra Swedoor gir deg mulighet til å ta en gjennomtenkt beslutning. Med noen enkle trykk på tastaturet får du et godt inntrykk av hvilke modeller og farger som vil passe din stil.

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en dør vil se ut når den kommer på plass. For å unngå kjedelig bomkjøp ender vi ofte opp med å velge et sikkert kort, isteden- for å se litt utenfor boksen.

Swedoor tilbyr allerede et digitalt designverktøy for ytterdører, men nå lanseres samme tjeneste for innerdører. Med noen enkle trykk på tastaturet får du et godt inntrykk av hvilke modeller og farger som vil passe din stil.

Designverktøyet er enkelt å håndtere. Du begynner med å velge i hvilket rom døren skal være: på kjøkkenet, soverommet, badet eller i stuen. Deretter er det tid for å velge om rommet skal være klassisk eller moderne. Velg så en dør – her finnes det veldig mange å velge mellom, alt fra helt slette dører og fyllingsdører til modeller med ulike spor og glasspartier. Eller hvorfor ikke prøve en dør med et innebygd whiteboard eller blackboard som kan skrives og krittes på? Når døren er valgt, må du velge en karm – de finnes i mange forskjellige mål og modeller.

Til slutt skal du ta det valget som mange syns er det vanskeligste – nemlig farge på døren. Om du står i butikken og skal velge farge uten å ha sett døren i riktig kontekst, kan du ende opp med den trygge hvite døren, til tross for at en rød eller en lett hvitpigmentert eikedør kan være det som gir rommet det lille ekstra. Med det nye designverktøyet kan du prøve deg frem med ni farger og flere forskjellige tresorter. Ettersom farger ofte endrer nyanse etter lyset finnes det også en funksjon som lar deg endre lyset fra dag- til kveldslys.

Swedoors nye internettbaserte designverktøy for innerdører finner du her: http://www.swedoor.no/inspirasjon/designverktoey_id/