Main Media

Nytt designverktøy hjelper deg å velge ytterdør

Det  nye, nettbaserte designverktøyet gjør at du kan se hvordan din utvalgte ytterdør vil se ut i virkeligheten.
Med noen få klikk velger du hustype, dørmodell og farger, og kan eksperimentere deg frem til den perfekte døren for ditt eget hus.

Ytterdøren har stor betydning for hvilket inntrykk huset gir, og det finnes et enormt utvalg dører i forskjellige farger å velge blant. Derfor kan det være vanskelig å se for seg hvordan døren vil se ut når den er på plass. For å gjøre dørvalget enklere, lanserer Swedoor et internettbasert designverktøy, der du med noen få klikk kan prøve deg frem så du finner riktig dør for nettopp ditt hus.

Du starter med å velge hvilket hus du vil plassere døren på – det er fire forskjellige hustyper å velge mellom. Deretter velger du farge på vegg, tak og vinduer. Så kan du velge hva slags dør du ønsker deg. Det er et stort utvalg dører du kan eksperimentere med, i både klassisk og moderne design.

Fargen er viktig for inntrykket, og siden det er mye enklere å klikke på skjermen enn å ta frem malerpenselen, kan du bruke designverktøyet til å prøve deg frem og leke med farger du ellers kanskje ikke ville våget å tenke på. En farge forandrer karakter etter lyset, så du kan også bruke verktøyet for å se hvordan resultatet blir enten det er natt eller dag – ved å klikke på ikonet «Endre belysning».

Nyheten fra Swedoor er designverktøyet som hjelper deg å velge riktig ytterdør. Når du har funnet din favoritt, kan du dele bildet med med familie og venner – via en direkte melding eller sosiale medier.

Swedoors nye designverktøy finner du her: www.swedoor.no/inspirasjon/designverktoey