Main Media

Nye unike sikre ytterdører i tre

SWEDOOR JWs nye sikkerhetsklassifiserte ytterdører kan lett forveksles med de øvrige lekre ytterdørene i sortimentet. Og det uten at de mister noen sikkerhetsfunksjoner. For villaeieren innebærer dette unike ytterdører – mens innbruddstyven får en tøff match.

Sikre ytterdører har tradisjonelt handlet mer om sikkerhet enn estetikk. De fleste er produsert i stål og passer sjelden til våre vakre hjem. Swedoor JWs nye sikkerhetsklassifiserte ytterdører i tre tilbys med samme innbruddssikring (klasse RC3), men har bedre isoleringsevne og designmuligheter enn ståldører, og er derfor et velkomment tilskudd på markedet.


Det nye dørsortimentet gir deg muligheten til å sette inn glass i dørene, noe som tidligere har krevet dyre spesialløsninger. I det brede sortimentet finner man også sikre ytterdører som egner seg som terrassedør.

Det er størst risiko for innbrudd i boliger når det er ferietid og mange hus står tomme. Mange villaeiere kvier seg for å reise bort når innbruddsfaren er stor. Iblant er tyvene så frekke at de ikke lar seg hindre av at familien ligger hjemme og sover. Det gjør at mange velger å installere en innbruddssikker ytterdør i stål. Dette er ikke lenger nød- vendig, nå som design og sikkerhet kan gå hånd i hånd.

De nye sikre ytterdørene kan tilbys i en rekke ulike modeller og farger. En innbruddsikker dør fra Sweedor JW kan kjøpes til nesten samme pris som en vanlig ytterdør, kun med et moderat pristillegg.

Dørene vil være tilgjengelige høsten 2014.