Main Media

Naturmaterialer i dører til det offentlige rom

Med Swedoor JWs sortiment av dører er det mulig å skape et unikt miljø med solide naturmaterialer.
Furufiner, mattlakkerte overflater og liggende finer er noen av årets trender for det offentlige rom, og gir ditt prosjekt et moderne uttrykk av høy kvalitet som er hentet rett fra naturen.

Også i år er naturen og solide materialer fra naturen en viktig inspirasjonskilde for interiørløsninger. Swedoor tilbyr derfor et bredt sortiment av dører og glasspartier som er designet og tilpasset til det offentlige rom.

I år ser vi først og fremst varianter av furu med matt lakk, lasurfarger og finer lagt i mønster som gir prosjektet et naturlig uttrykk og en tidsriktig finish.

Det er størst etterspørsel etter finer av eik. Furu er et populært alternativ, der naturen blir et levende innslag i innredningen. Muligheten til å bruke lasurfarger gir uendelige variasjoner for å skape et unikt uttrykk. Foreløpig ser vi som oftest dører malt i hvitt eller svart. Kanskje det er på tide å våge å gjøre noe annet enn det forventede, og la naturmaterialene spille hovedrollen eller velge en annen fargenyanse? Dette er et valg som kun begrenses av fantasien, for det er ikke mer komplisert å bestille en annen nyanse.

Det er ikke bare materialene og overflatebehandlingen som kan varieres i det uendelige – det finnes også mange valgmuligheter innen produktenes funksjoner og størrelser. Swedoors sortiment av dører tilbys med PEFC- eller FSC-sertifisering og er dermed et holdbart valg – både av kvalitets- og miljøhensyn.