Main Media

En moderne klassiker

Nå har den klassiske fyllingsdøren fått nytt liv! Med utallige kombinasjoner når det gjelder form og farge har du muligheten til å ta personlige valg og skape mange spennende uttrykk. Tidløst og stilrent, eller moderne og trendy. Craft fra Swedoor er nåtidens versjon av den håndlagde fyllingsdøren.

Selvfølgelig kan man kalle fyllingsdøren for en design- klassiker! Den var populær allerede på 1700- og 1800-tallet, men formen er like aktuell i dag. Det skyldes tidløs design som ikke går av moten, og som passer minst like bra i en moderne leilighet som i en gammel villa.

Fyllingsdøren Craft fra Swedoor er en kvalitetsdør som følger opp en gammel håndverkstradisjon. Med sin fine finish og massive konstruksjon er den kanskje det nærmeste vi kommer en klassisk håndlagd tredør. Men med den forskjellen at det finnes betydelig flere valgmuligheter når det gjelder form og farge.

Craft kan fås med mange forskjellige fyllinger. Kanskje bor du i et hus fra 20-tallet og vil ha en stiltypisk dør med fire like store fyllinger? Eller kanskje du ønsker en elegant dør med to fyllinger og rene linjer til den nybygde   villaen? Craft-dørene får helt forskjellig uttrykk avhengig av hvordan de ulike fyllingene kombineres og i hvilket miljø de plasseres. I et hjem i landlig stil glir en Craft-dør naturlig inn, og i et moderne interiør får den et oppdatert, men fortsatt genuint uttrykk.

Kanskje påvirkes den personlige stilen aller mest av fargevalget. Craft tilbys i de fleste NCS S- og RAL- farger. La døren matche fargen på veggen og skap en harmonisk helhet, eller lek med kule kontraster og skap uventede kombinasjoner. Craft kan også fås med glassfyllinger, som dobbeltdør og som skyvedør. Alle dørene i Craft-serien har en massiv konstruksjon som har en støyreduserende effekt.
 

Pressekontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Tags

fyllingsdør

Likte du hva du leste?

Del dette med en venn