Main Media

Ytterdører fra Swedoor JW – nå som BIM-objekt

Ved hjelp av BIM skaper man en digital modell av en bygning eller et byggeelement, og får på den måten et ettertraktet arbeidsverktøy for arkitekter og andre innen byggebransjen. Swedoor JW lanserer nå en serie ytterdører som BIM-objekt.

Swedoor JW introduserer ytterdørserien Character som BIM-objekt. Å tilby sine produkter som «smarte» BIM- objekter er en del av Swedoor JWs langsiktige strategi for å yte en enda bedre service overfor arkitekter og andre aktører innen byggebransjen.


– BIM er i tiden, og vi ser at etterspørselen på disse objektene er helt enorm. Hvordan distribusjon og framtidige oppdateringer garanteres har vært avgjørende for oss, og her kan bedriften BIMobject® tilby en godt gjennomtenkt helhetsløsning, sier Carl Henrik Nystrøm, kommunikasjonssjef for Swedoor JW i Skandinavia.


Ved hjelp av bygningsinformasjonsmodellering (BIM) skaper man en digital modell av en bygning eller et byggeelement der all informasjon samles og oppdateres på ett sted gjennom byggeprosessen. Den tredimensjonale modellen visualiserer senere design, funksjonalitet  og gir en oversikt over kostnadskalkylen.


Gjennom å jobbe i en BIM-modell kan arkitekter, ingeniører og byggherrer se hvordan tiltenkte løsninger kommer til å fungere i virkeligheten. Å kunne simulere disse resultatene gjør det mulig å unngå feil som ellers ville blitt oppdaget først på byggeplassen. Ved å ta de riktige beslutningene så tidlig som mulig i prosessen sikres man også et kostnadseffektivt byggeprosjekt.

Ytterdørserien Character som BIM-objekt gjenspeiler tydelig dørenes virkelige design. Variasjoner og funksjoner slik som farger, materialer, størrelser, valg av glass og husnummer i glassåpninger, er alle integrert i objektene. Her finner du Character som BIM-objekt: swedoor.no/bim

Pressekontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Tags

BIM BIM

Likte du hva du leste?

Del dette med en venn