Main Media

Fleksibel karm med perfekt finish

Ta en titt på dørkarmene dine. Ser du gule flekker ved kvistene og spikermerker på listene? Å sette inn en fin dør i en dårlig karm er det samme som å plassere vakker kunst i en billig plastramme. Med Swedoors nye Flex+karm får du en fleksibel karm med perfekt finish.
 

Flex+karm er Swedoors fleksible karm for innerdører. Den passer de fleste åpninger fordi fôringene er justerbare. Dermed kan du også sette karmen i en skjev vegg, og du slipper å bytte karm om du skulle sette opp gipsplater eller skifte panel.

I karmen er det en integrert tetningslist som reduserer lyden ved lukking og mellom rommene. Treverket er nøye utvalgt, og alle malte flater er kvistfrie. Dermed slipper du gule flekker som ellers kommer til syne med tiden.

Ved tradisjonell montering av karmer spikres fôringene fast, slik at du får små spikerhull som må sparkles over. Med Flex+karm kommer et justerbart fôringssett som monteres med smarte clips. Resultatet blir at du slipper spiker- og skruehull.

Flex+karm kommer i to utførelser, glatt og rustikk. Karmen passer de aller fleste dører der veggen er 75 til 153 mm tykk. Karmen finnes også uten justerbare fôringer, men med samme lyddempende egenskaper og flotte finish, under navnet +karm.
 

Pressekontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Tags

karmer karmer

Likte du hva du leste?

Del dette med en venn