Main Media

Enkel montering av innerdøren med FrameFast

Montering av en ny innerdør er nå en langt smidigere operasjon enn før. Swedoors smarte monteringssett FrameFast gjør det enkelt å få karmen på plass, med et stabilt og profesjonelt resultat.

Når den nye døren er kjøpt inn gjenstår arbeidet med å få den på plass, rett og pent. En oppgave som for den uerfarne kan fremstå som litt av en utfordring. FrameFast er en patentert monteringsløsning bestående av justerbare distansehylser og selvsentrerende skruer, som gjør jobben enklere og raskere for hobbysnekkeren.

Med FrameFast som tilvalg leveres dørkarmen direkte fra fabrikken med formonterte monteringshylser, og kan enkelt justeres før den låses fast med skruene.

Mange av de problemene som kan oppstå med nye dører, som at de blir utette eller slår seg, kommer ikke av feil på døren eller karmen, men av svak montering eller bevegelser i den omringende veggen. Å montere en dørkarm på den tradisjonelle måten med kiler og fugeskum gir en viss stabilitet, men kan være både vanskelig og tidkrevende – spesielt når du senere skal etterjustere karmen, fordi du slipper å løsne på karmer og foringer. Med FrameFast blir monteringen mer nøyaktig, raskere og resultatet langt mer profesjonelt.

FrameFast brukes til alle typer karmløsninger, enten det er innerdører, ytterdører, massive dører eller vinduer.

FrameFast kan monteres i tre- eller stålstender samt betong eller lettbetong.