Kontakt oss

Hvis du har spørsmål til Swedoor vedrørende våre produkter, produktenes bruksområder eller annet hører vi gjerne fra deg. Du kan eventuelt finne svar på ditt spørsmål i listen med ofte stilte spørsmål.

Fyll ut formularet nedenfor med kontaktopplysninger og ditt spørsmål eller kommentar. Så kontakter vi deg så fort vi kan.

*= felter skal utfylles 

Vi er forpliktet til å følge gjeldende lover samt beskytte dine kontaktopplysninger i henhold til  JELD-WENs akseptabel bruk av nettstedet  og personvernpolicy. Når du klikker på GÅ VIDERE bekrefter du at du har lest denne informasjonen

Fill out my online form.

JELD-WEN                 
Tlf.:   22 02 72 00
Fax:   22 02 72 01

(Vi har ingen direktesalg til privatkunder)

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.