Vinn ferdig montert innerdør

Vinn ikke én, men TRE ferdigmonterte dører hjemme hos deg!

Vi ønsker nemlig å lage en «hjemme-hos-reportasje», hvor vi kommer og monterer dørene slik at du slipper å løfte en finger. Alt vi ønsker fra deg, er en hyggelig prat i forbindelse med montering av dørene og at du laster opp en kort film der du viser hvor du trenger nye dører og hvorfor akkurat du/dere trenger det  

Vinneren kan velge blant 6 flotte dører, og du – karm med dempelist, terskel og dørvrider følger selvfølgelig med. Les mer og se bilder av de flotte dørene her!  

 Charisma D200 Stable Effect Q500  Unique 01L hvitpigm 

      
Charisma D200 
            (malt)

Stable Effect Q500
        (malt )
Unique 01L 
(hvitpigmentert eik)
 Compact 04N Craft 05  Unique 04L 
     Compact 04N
           (malt)
Craft 05
 (malt) 


Unique 04L
(malt, men ikke hvit)

 

Filmen lastes opp på vår Facebookside ellers sendes til LSoares@jeldwen.com 

Konkurransen avsluttes 8.juni

Ved å delta i konkurransen gir du oss tillatelse til å filme/fotografere huset ditt før og etter montering av de nye dørene, samt et videointervju hvor du/dere forteller om erfaringen med de nye innerdørene. Filmene og bildene vil bli brukt til kommersielt bruk. 

Lykke til!

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.