Ytterdører med glass

En varm velkomst

Din entré er det første rommet du ser når du kommer hjem, og det siste du ser før du drar ut, og din hoveddør utgjør forbindelsen med omverden. Ved å velge en ytterdør med glass kan du gjøre den forbindelsen mer åpen og la dine gjester føle seg velkommen i ditt hjem allerede før de har gått inn. 

Slipp lyset inn og gjør gangen mer romslig

Ofte kan entrén bli litt mørk om man har en tett ytterdør. Ved å velge en ytterdør med glass slipper du mer lys inn, og rommet virker større. Om du velger frostet eller cotswold kan du til og med verne om privatlivet uten å gi avkall på lyset.

Husnummeret som en del av ytterdøren

La husnummeret utgjøre glasset i døren, så får du definitivt en unik inngang til ditt hjem. 
ADVANCE-LINE Character-serien finnes det tre ulike modeller hvor tall utgjør glasset i døren: CifroDigits og Identity.

  • Cifro og Digitis leveres med tall fra 0-999 og bokstaver fra A-J, med maks tre siffer og én bokstav (øvrige bokstaver fåes på forespørsel).
  • Identity leveres med tall fra 1-9, med maks ett siffer - eller hvorfor ikke velge pardører om du bor i et hus med tosifret nummer?

Sidefelt og overlys

Vil du slippe ennå mer lys inn kan du velge en løsning med sidefelt og/eller overlys.
Velger du sidelys på begge sider av døren, skapes en harmonisk symmetri og ønsker du et inngangsparti med "wow-faktor" som slipper inn maksimalt med lys, kombinerer du sidelysene med overlys. Ønsker du derimot å få lys i entreen uten innsyn, velger du overlys til din eksisterende dør. Her kan du se de forskjellige løsningene

 


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.