Ytterdører med glass

Slipp lyset inn

Hvis du overveier å skaffe en ny ytterdør til ditt hjem, men ikke har funnet den perfekte match til din stil, bør du huske at dører med glass kan gjøre noe ekstra for designet.

Ytterdører med glass fås i et rikelig antall variasjoner og design som gir deg mulighet til å tilføye et individuelt preg på ditt hjem fra innerst til ytterst. Gi dine gjester en flott mottakelse og slipp samtidig litt ekstra lys inn.

En varm velkomst

Uansett om du skal renovere ditt hjem eller er i gang med å slå deg ned for første gang utgjør din hoveddør forbindelsen med omverden. Ved å velge en ytterdør med glass kan du gjøre den forbindelsen mer åpen og la dine gjester føle seg velkommen i ditt hjem allerede før de har gått inn.

En personlig touch

Ytterdører fås i en mengde størrelser og stilarter - og hvis du er ute etter å gi ditt hjem en mer personlig touch gir ytterdører med glass deg ennå flere muligheter.

Uansett hvilken stil du går for, om du heller mer mot det moderne eller det tradisjonelle, eller hvilke øvrige krav du måtte stille din ytterdør er det mange muligheter for å kombinere dem med glass; ytterdører med glass fås også med tre/alukarm. Alle våre ytterdører er CE-merket og vil du slippe mer lys inn kan du velge en løsning med sidefelt og/eller overlys.

Lyst og romslig

Det er mange muligheter til å utnytte plassen best mulig, og en av de bedre er  å  slippe ekstra dagslys inn.

Din entré er det første rommet du ser når du kommer hjem, og det siste du ser før du drar ut. Gi deg selv en bedre velkomst og kompletter gjerne inntrykket av  ekstra plass med annen glasstype. Om du velger frostet eller cotswold kan du til og med verne om privatlivet uten å gi avkall på lyset.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies