Sporbare dører fra Swedoor JW

Vi må alle bidra til et bedre miljø og en bærekraftig verden. Du kan gjøre en forskjell også i valget av dør.

Våre ytterdører i tre kan spores tilbake til sin opprinnelse for å sikre et bærekraftig skogbruk. 

Sertifiserte produkter, sertifisert produksjon, bærekraftighet. Dører fra Swedoor JW kan spores tilbake til sin opprinnelse. Les mer om bæredyktighet.

 

Hos Swedoor arbeider vi hele tiden med å bli enda mer bærekraftige, men det synes vi bare er naturlig for en virksomhet som lager produktene sine av tre. Tre fortjener respekt og selv om det er en fullt ut gjenbrukbar naturressurs,er det likevel viktig å velge de rette  samarbeidspartnerne.

Vi velger samarbeidspartnere som deler ønsket vårt om en bærekraftig praksis, og vi ønsker kun å arbeide med tømmer fra bærekraftig skogsdrift og sertifiserte leverandører.

Vi har en politikk vedrørende innkjøp av bæredyktig tømmer og vi er meget stolte over å ha mottatt FSC. og PEFCTM multisite chain of custodysertifisering på. alle våre europeiske marked.

Alle Swedoor dører oppfyller kravene til den nye EU tømmerforordningen,gjelder fra mars 2013, som har til hensikt å bekjempe handel av ulovlig hogget tømmer.

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.