Sikre ytterdører

I god behold

Vi kan ikke alle ha lik smak, men en ting er felles for oss alle - når det kommer til familien vår er sikkerhet førsteprioritet. Ved å installere sikre ytterdører kan du ta et skritt på vei mot å gjøre ditt beste for å passe på dine kjære og deres eiendeler.

Du kan velge mellom en lang rekke flotte design som alle lever opp til sikkerhetsstandarden, og som har nettopp de detaljer som gir deg ro i sinnet slik som FG-godkjent låskasse, innbruddsforsterkede hengsler og bakkantsikring.

Beskytt dem som betyr mest

I innredningen eller renoveringen av ditt hjem er nok ikke tanken på innbrudds- sikre ytterdører det første du tenker på, men det kan utgjøre en stor forskjell.

Vissheten om at din familie er sikker og trygg er med på å gjøre et ganske alminnelig hus til et riktig godt hjem, og med sikre ytterdører er du på god vei mot å gjøre det du kan for å beskytte ditt hjem og din familie.

Behold det som er ditt

At innbrudd forekommer er en trist kjensgjerning, men det betyr ikke at du behøver å gjøre det enkelt for innbruddstyven.

Utover de typiske gjenstander som kontanter, fjernsyn, datamaskin, designmøbler og -lamper kan også andre uerstattelige gjenstander mistes ved innbrudd. Familiealbum, barnetegninger , smykker  - alt med sentimental verdi kan ryke med i farten, hvilket forsterker grunnen til å overveie en ekstra sikkerhetsforanstaltning i din dør.

Lukk øynene trygt igjen

Å forsikre seg mot noe av det verst tenkelige er ingen fornøyelse. Det er dog heller ikke det å være nervøs for om dine dører er sikre gjennom natten eller når du er på ferie.

Med en ekstra sikkerhet kan du planlegge utflukter uten at bekymringer for gods og gull tynger deg, og du kan sågar få en god natts søvn.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies