Innerdører med glass

Slipp lyset inn

Ved å installere glassdører mellom rommene kan du slippe lyset inn igjennom uten å gå på kompromiss med andre faktorer som varme, ro eller fred.

Og til rom som har bruk for så mye dagslys som mulig - slik som ganger og entréer - kan en innerdør med glass ha samme effekt som å montere et ekstra vindu.

Glassdører gir følelse av større og mer åpne rom.

Ved å installere glassdører i hjemmet ditt kan du tilføye en flott effekt til et roms uttrykk og stemning. Uansett om det er klassiske glassfyllinger som i serien Craft eller mer moderne design i Unique eller Stable, kan glassdører stenges uten å få et rom til å føles lukket.

Ofte oppleves et tradisjonelt hjem som en samling av separate rom atskilt fra hverandre av dører som venter på å bli åpnet. Men før du begynner å rive vegger bør du overveie den store effekten som store glassåpninger kan gi, f.eks. glassmodellene i Unique eller Stable. De tilstøtende rom samles til en helhet hvor øyet kan skue lengre og hjemmet føles langt større.

Innsyn til andre rom

Det virker kanskje innlysende å nevne at en av de største fordelene ved glassdører er gjennomsiktigheten. Men det er ikke alltid på grunn av de mest åpenbare årsakene.
Innerdører med glass kan bidra til å gjøre hjemmet ditt sikrere for eksempel hva kjøkken og barneværelser angår, for da har du muligheten til å holde et godt øye med hva som foregår.

De forskjellige glasstypene

Til de fleste av våre innerdører kan du selv velge glasstype. Som standard leveres våre innerdører med klart glass, men kan mot et tillegg fås i:

  • frostet,
  • fasettslipt glass (fås kun til dører med sprosser)
  • gotisk glass

    Alle glassene er herdet. 

På bildene vises klart glass, gotisk glass, frostet glass og fasettslipt glass.

Glas Innerdorrar 1

 


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.