Fyllingsdører - uttrykk din stil

Design - Tradisjon og Innovasjon

Fyllingsdører har kanskje vært de mest populære dørene gjennom tidene. Selv den dag i dag er de foretrukket av mange pga. den perfekte match mellom tidløshet og allsidighet.

Uansett om du renoverer en gammel bolig eller skal i gang med å bygge et nytt hjem, er valget av den rette typen fyllingsdør grunnleggende for ethvert gjennomført interiør.

For et klassisk utseende er det vanskelig å komme utenom de viktorianske 4-speils og 6-speils fyllingsdører som gir tradisjon, eleganse og helhet til hjemmet. På den annen side kan en mer tidstypisk innredning med fordel kombineres med en ren og moderne 1-speils fyllingsdør.

Men det er kun begynnelsen; dype fyllinger, formpressede fyllinger, glassfyllinger og til og med ditt eget "spesialdesign" f. eks i Unique hvor du kan kombinere fyllinger med runde eller rektangulære glassutskjæringer i forskjellige størrelser. Bare fordi fyllingsdører har vært her i mange år behøver de bestemt ikke være gammeldags.

Materiale og Finish - Stil og Innhold

Fyllingsdører fås i en rekke materialer for å kunne passe til nettopp ditt interiør og din personlighet. Det gjelder både design og overflater. Nesten alt er mulig. Malt i den nyansen som passer deg eller finerte i overflater som bringer naturlig varme og glød til ditt hjem. Kombinerer du dette med mulighetene i glass kan du velge dører med en konsekvent stil gjennom hele ditt hjem som ikke bare løfter nivået på ditt interiør, men også husets verdi.


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.