Enkeldør eller pardør - verdt å tenke på

En dør er en av de enkleste og mest allsidige måter å skape en effektfull virkning i innredningen av ditt hjem.

Enkeldør - vær allsidig

Renovering, nybygg, tradisjonell eller moderne; uansett prosjekt eller personlighet betyr ikke at enkeltdører er standard og derfor på ingen måte din standard.

Fra moderne fyllingsdører til glatte dører, til utsmykning med utfresinger og glass, over til funksjonalitet som lyddemping og brannsikring, er det bare å planlegge hva som passer best til ditt hjem.

Som prikken over i'en har du et vell av overflater å velge blant, så som naturlig trestruktur, maling i flotte farger og andre spennende løsninger som kan hjelpe deg å skape en helt unik stil i ditt hjem. 

Pardører - åpne opp for mulighetene

Når du kikker rundt i hjemmet ditt, kjenner du da behovet for å gi det et løft? Eller er du kanskje i gang med å bygge et nytt hjem, og lurer på den beste måten å utnytte plassen på?

Uansett er pardører - eller tofløyede - en fantastisk måte å åpne rommet og tilføye et elegant preg. Først og fremst er pardører et pent og iøynefallende valg som løfter interiøret til et helt annet nivå hver gang man trer inn i rommet.

Men ikke bare det, pardører gir også inntrykk av et større hjem. Utover å skape illusjonen om større rom og plass, lar pardører deg også være allsidig ved å gi deg muligheten til å åpne veggene mellom rommene som igjen gir deg mer plass, lys og luft når du behøver det. 

1½ dør - når enkeltdøren er for smal og pardøren for bred.

Hva kan man bruke en halv dør til? Ikke rett mye hvis det er i høyden den er halvert, men er det i bredden er det en helt annen sak. På fagspråket kalles det et smalt sideparti - som kan tilpasses i den bredden som gir deg mulighet for en større åpning enn ved enkelt dører selv om det ikke er plass til pardører. Og med glassmulighetene i mente er det bare å sette fantasien i gang.


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.