Barnerom - slipp fantasien løs

Innredning av barnerommet kan være litt av en utfordring når du skal velge alt fra lampeskjermer til oppbevaring av leketøy, tegnesaker, tryllestaver og cowboyhatter.

Men mange glemmer ofte det første du ser når du går inn i et barnerom; nemlig døren. Så hvilke muligheter har du?

Design - La eventyret begynne

Et barneværelse er porten til en verden av nysgjerrighet, og det er ingen grenser for hvordan interiøret kan gjenspeile dette. En dør med et engasjerende design kan inspirere ditt barn fra det øyeblikk han/hun går inn på rommet. Uansett om temaet er en romrakett eller en bestemt farge er det en strålende idé å tilpasse døren deretter.

Overflater - Ingen bekymringer

Barn er nå engang barn. Når kreativiteten først har slått ut er det vanskelig å forutsi hva de har tenkt seg eller hvordan rommet vil se ut etterpå. Men du har nok en viss idé om hvor lang tid det vil ta og rydde opp. Med rengjøringsvennlige overflater er det liten grunn til bekymring uansett hva de små hendene har foretatt seg eller hvor skitne de måtte være.

Idéer - Slipp kreativiteten løs

Hvis barnet ditt er en kreativ sjel kan du være litt oppfinnsom. Døren til barnerommet kan enkelt forvandles til et blankt lerret til å utfolde seg på med tegning. På denne måten kan du forvandle en dør til timevis av lek og moro.

Ungdomsrommet og tenårenes forandringer.

Når barnerommet blir til et ungdomsrom og tenåringens interesser er noe helt annet enn leker så vises dette naturligvis på interiøret og møblementet. Også her kan døren følge med utviklingen i livsstadier og nye behov. Kanskje er det mer relevant at dørens fylling er et speil slik at plassen på døren ikke bare er passiv eller kanskje er det en lyddempende effekt  som skal til - mest for familiens øvrige beboere.


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.