Designverktøy ytterdører

Prøv vårt inspirerende designverktøy! Her kan du prøve utvalgte modeller og uforpliktende "leke" med muligheter i overflater, farger og glass. Resultatet genereres digitalt, og følgelig kan det forekomme avvik i forhold til dørens virkelige farge og overflate. Dørenes riktige overflate og farge oppleves best hos din forhandler. For å bytte mellom dag og natt trykk på sol/måne-symbolet.

Verktøyet finnes i to versjoner. En til innerdører og en til ytterdører  

Door Designer App
Lurer du på hvordan døren vil se ut hjemme hos deg? Med vår app Door Designer kan du ta bilde av hjemmet ditt og se hvordan døren vil se ut i ditt hjem.       


Last ned Door Designer App via AppStore her    Last ned Door Designer App via GooglePlay her

Les vår brosjyre her              Finn nærmeste forhandler

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.