Designers Saturday 2019

Swedoor JW har den glede av å invitere deg til en unik visning i Bygdør allè 63 under Designers Saturday 2019 hvor du vil kunne se vår nye og eksklusive dørkolleksjon, SUPERIOR collection .

Ekte håndverk møter flott design.
Swedoor SUPERIOR collection er et unikt sortiment av eksklusive innerdører som bygger på ren kjærlighet til klassisk møbelhåndverk og gjennomført kvalitet. Alle dørene er laget av spesialutdannede møbelsnekkere. Vi håndplukker de beste naturmaterialene til hvert dørdesign med omtanke for miljøet, og sorterer trevirket for hånd. Vi gjør forarbeidet, håndsliper og maler hver enkelt komponent manuelt, kvalitetssikrer underveis og til slutt tester vi resultatet.

SUPERIOR collection tilbyr lekkert design og gjennomført kvalitet ned til minste detalj. Inspirasjonen til hvert dørdesign kommer fra de dominerende arkitektoniske stilarter i nordisk boligbygging gjennom 200 år. Derfor finner du alltid et dørdesign som passer til stilen i din bolig.

Åpningstider og sted.
Lørdag 7.september: 09.00-18.00 (lukket fagmesse)
Søndag 8.september: 11.00-16.00

Stoppested 8: Bygdøy allé, Frogner kirke

Meld deg på via http://designerssaturday.no/designers-saturday og motta ditt adgangstegn.

Vi håper vi ser deg til en hyggelig og inspirerende helg under Designers Saturday 2019.

Les mer om SUPERIOR Collection her

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.