Besøk oss på Bygg Reis Deg, 16.-19.oktober

Swedoor på Bygg Reis Deg
16. - 19. oktober 2019 arrangeres Bygg Reis Deg for 28. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm. 

På Bygg Reis Deg vil vi blant annet vise frem vår nye dørkolleksjon SUPERIOR Collection, ulike smarte løsninger til ditt hjem som skyvedører og våre BIM object
Du vil på vår stand få mulighet til å se ulike inner- og ytterdører i forskjellige farger og design for å få inspirasjon til hvordan du kan fornye ditt hjem med nye dører.

Vi ser frem til å vise deg rundt på vår stand og ta en prat om ulike dørløsninger og hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha om dører.

Du finner oss på stand D03-12 i Hall D. Vi gleder oss til å se deg!

Få billett
Registrer deg som vår gjest her. Når du klikker på linken kommer du til en registreringsside. Tast inn vår kode: D03-12. Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2019 som vår gjest.

Avtale om standbesøk
Ta gjerne kontakt med oss på forhånd for å avtale et møtetidspunkt på vår stand.
Send e-post til LSoares@jeldwen.com

Bygg Reis Deg 2019
Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2019. Gå ikke glipp av spennende seminarer og konferanser, å knytte kontakter gjennom nye sosiale møteplasser, og ikke minst besøke varemessen for å se praktiske løsninger, produkter og tjenester fra bygg, bolig- og anleggsbransjen. Opplev bærekraftige og digitale løsninger som fremmer bedre samspill i byggenæringen. Les mer om hva som skjer på Bygg Reis Deg her.


På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.