Våre filmer

Finn riktig dør med smart app, Door Designer

Å velge dør har aldri vært enklere. Med Swedoors app Door Designer tar du et bilde av din nåværende dør, og kan deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å se hva som passer nettopp deg og ditt hjem. Og du har hele 1.100 dørkombinasjoner å velge blant. Last ned appen gratis på App Store eller Google Play.

Spar gulvplass med skyvedører

Hvor mange ganger har du ikke hørt at folk har plassmangel hjemme? Mangel på gulvareal og at dører tar for mye plass er gjerne begrunnelsene. Løsningen på disse utfordringene kan være så enkelt som å montere skyvedører.

 

Slipp lyset inn med glassdører

Ved å installere glassdører mellom rommene kan du slippe lyset inn igjennom uten å gå på kompromiss med andre faktorer som varme, ro eller fred.

Et miljøvennlig dørvalg

Når du velger en Swedoor dør kan du være trygg på at du får en bærekraftig og miljøvennlig dør.

 

Dører til en hver stil, smak og personlighet

I Swedoor sitt store utvalg av innerdører finnes en dør som passer akkurat deg.

 

Slutt på dører som smeller

Velg en SmartClose på din nye innerdør. 

 

Støydempende dører

Harmonisk innemiljø med mindre støy. Velg ADVANCE-LINE innerdører. 

Gi huset ditt litt mer karakter

Character-ytterdørene gir deg fantastisk mulighet til å skape et stilrent inngangsparti med et personlig uttrykk. Du får en unik dør som er skreddersydd til din smak og ditt hus. Velg en ytterdør som representerer deg. Se alle våre Character ytterdører her

Personlige dører fra SWEDOOR from SWEDOOR JW on Vimeo.

 

Hysj! Silence Please.

Med sin spesielle trefiberstamme gir ytterdørene i ADVANCE-LINE Character, Function og Classic en svært god støydemping. Dørene kan bestilles i lydklassifisert utgave opp mot 44dB-lydreduksjon.

SWEDOOR Hysj! Silence Please. from SWEDOOR JW on Vimeo.

 

 

SWEDOOR Lydisolerte ytterdører | korps from SWEDOOR JW on Vimeo.

Lavenergidører

Disse dørene hjelper deg å holde på varmen i din bolig, samtidig som du stenger kulden ute og gjør at du på sikt kan spare mange kroner i minsket energiforbruk.

SWEDOOR Skikkelige energidører from SWEDOOR JW on Vimeo.

 

SmartClose

Nå er det slutt på dører som smeller.

 

 

Gode grunner til å velge Character

Designdører med smarte løsninger og høy finish! 

 

Den irriterende naboen

Johanna sliter med å få tiden til å strekke til. Når hun kommer hjem og er temmelig stresset dukker selvsagt hennes slitsomme nabo opp, han som er den siste hun vil treffe akkurat nå!

 

 

Sikkerhetsytterdør RC3

Våre nye sikkerhetsytterdører er like elegante som en hvilken som helst designdør. Og det uten at dørene mister noen av sine sikkerhetsegenskaper. Dette gir huseieren unike og sikre ytterdører – mens innbruddstyven får en tøff match.

SWEDOOR Sikkerhetsytterdører from SWEDOOR JW on Vimeo.

 

FrameFast

FrameFast er et smart monteringsmetode som lar deg montere ulike karmtyper på en enkel og profesjonell måte.

 

 

Rotasjonsdøren - en unik dørkonstruksjon

Denne dørkonstruksjonen bruker ikke vanlige hengsler, men har isteden en pivåopphenging som gjør det mulig for dørbladet å rotere både inn og ut av døråpningen. Når det gjelder plassbesparelse fyller rotasjonsdøren en viktig funksjon ettersom du sparer ca. 1 kvm disponert gulvflate pr. dørsett sammenliknet med en vanlig slagdør. For å redusere lyd har det 45 mm tykke dørbladet integrerte tetningslister.

 

Innfelt skyvedør 96 og 122 mm

En skyvedør er en klassisk måte å åpne og stenge av et rom. En enkel og stilfull måte å spare plass og samtidig kunne åpne opp skikkelig til rommet ved siden av.
Skyvedøren monteres i et regelparti som bygges inn i veggen. Alt du trenger er med i leveransen fra Swedoor, ekskl. veggplater. For låsing tilbyr vi hakelås som tilvalg.

 

Flex+Karm

Flex+Karm er navnet på vår fleksible og unike karmløsning. Karmen består av karm og et justerbart geriktsett, som er ferdig gjærede med perfekt passform. Det er enkelt å montere og gir et proft resultat selv om veggen bak ikke skulle være helt rett.

 

Historien bak Swedoor JWs dører

En animasjonsfilm som beskriver hvordan en dør fra Swedoor JW blir produsert for så til slutt å ende opp hos deg som sluttbruker eller i et større bygg som skoler, sykehus eller institusjoner.

 

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.