Bytte dørblad

Å bytte innerdører er ofte meget enkelt.

I Norge har vi hatt et standardisert mål for innerdører og karmer siden 1972. Hvis din nåværende dør er laget etter 1972 og er utstyrt med snap-in hengsler, og sentrert låskasse kan døren umiddelbart byttes og monteres i samme karmer når nedenstående er oppfyllt:

1.  Den gamle døren må være 40 mm tykk
2.  Døren skal være 1940 mm eller 2040 mm høy
3.  Senteravstand mellom hengslene må være 1540 mm

Utskiftning
Det eneste verktøyet du behøver er en flat skruetrekker. Sett skruetrekkeren inn under låsetappen på hengslet (på samme måte som vist), samtidig med at du trekker døren til deg. Nå løsnes din gamle dør og du kan enkelt stte inn din nye dør. 
illustration-udskift-din-dør 

Massive dører (med snap-in hengsler)
Ved utskiftning av innvendige massive dører hvor døren har et metalhengsel kreves det at du løsner skruene på metalplaten som sitter på døren før døren kan innsettes. (torx str. 15).

NB - Dørene skal festes med en treskrue i hullet på plasthengslet.

Nye innerdører er en enkel måte å gi ditt hjem en ansiktsløftning.
Åpne døren til vårt galleri

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.