Hvilke typer terskler finnes det?

Du kan velge blant tre ulike terskelutførelser som passer til den nye døren din:

Anslagsterskel (standard) - 22 mm 
Dette er en anslagsterskel der dørbladet slutter seg til terskelen, ingen mellomrom/glipp under dørbladet. Denne terskelen isolerer helt klart best mot lyd. Anslagsterskel leveres ikke med pakning på terskelen.

Flat mellomliggende terskel - 9 mm
9 mm mellomliggende terskel som ligger mellom karmsidene. Her vil det bli en spalte i     underkant dørblad ned til terskelen på 9 mm. Lyden vil gå under dørbladet til en viss grad.

Flat underliggende terskel - 15 mm
15 mm underliggende terskel som gjør at spalten under dørbladet til terskelen blir på hele 18 mm. Noe som igjen fører til at det er større mulighet for lydgjennomgang.

Terskler

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.