DoorsOfPossibilities Opera

DOORS OF POSSIBILITIES

Det som driver oss i JELD-WEN er ambisjonen om å skape et utvalg av dører og dørløsninger, slik at vi alltid kan tilby en verden av spennende muligheter for å bruke dører til boligens innredning og bygningens arkitektur.

For JELD-WEN er ikke en dør bare en dør. Vi ønsker å gi kundene våre et bredt og varierende utvalg av dører, dørløsninger og inspirasjon til å utnytte mulighetene. Med vårt store sortiment har du frihet til å finne nettopp den løsningen som oppfyller dine ønsker og krav til design, materialer, finish, funksjonalitet, pris osv.

Vi kombinerer design og frihet med høy produktkvalitet og spesifikasjoner og lever opp til alle ønskelige standarder og lovmessige krav, når det gjelder brann-beskyttelse, lydreduksjon, energieffektivitet, sikkerhet og barnesikre dører mm.

Uansett hvilken dørløsning du søker etter som privatperson eller proff så har JELD-WEN en løsning. Med oss er mulighetene alltid til stede. Det er derfor vi sier at JELD-WEN dører er "Doors of possibilities
".

 

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å fortsette. I motsatt fall kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler her og lære hvordan du blokkerer eller deaktiverer informasjonskapsler. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at dette nettstedet ikke fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av det.