Main Media

Sikkerhetsklassifisert ytterdør med stor glassåpning, finnes det?

Sikkerhet

For den som ønsker å kjenne seg sikker i sin bolig finnes muligheten til å få en RC3-klassifisert ytterdør i tre, altså en sikkerhetsytterdør. Disse finnes også med store glassåpninger.

Vi har et stort sortiment med ytterdører innen det vi kaller for ADVANCE –LINE. Det er dører med en massiv kjerne som finnes i et stort antall modeller. Vi deler disse dørene i tre ulike designlinjer: Character, Classic og Function.

For noen år siden laserte vi muligheten for å få de fleste av våre ytterdører i ADVANCE-LINE med RC3-klassing. RC står for Resitance Class og klassingen reguleres i Europastandarden EN1627. En RC3-klasset dør kalles for en sikkerhetsdør, så med dette tilvalget blir det altså veldig sikre dører.

Vi har laget en liten film som viser eksakt hvor sikre disse dørene er mot innbruddsforsøk, og der kan man også se at det er mulig å få med en stor glassåpning.

Hvilke dørmodeller som finnes i RC3-klasse finnes det informasjon om i vår tekniske katalog Mål & Fakta. Gå til kapittelet ytterdører der du kan se alle våre modeller og en tabell som viser hvilke modeller som finnes RC3-klassede.

Les mer om sikkerhetsklassifiseringer.