Boddører

Er du i gang med å skifte ytterdøren i huset, er det kanskje også nå du skal overveie å skifte døren til uthuset eller garasjen.
I clever-line serien kan du velge mellom 4 robuste 10-graders boddører i rustikk furu. Dørene er spesielt anvendelige i forbindelse med f.eks. uoppvarmede boder, sykkelskur m.m., hvor det typisk ikke er mer enn -/+ 10 grader forskjell på innside og utside.
Skal døren benyttes inn til et delvis oppvarmet areal, anbefaler vi at du anvender en 18-graders boddør for å oppnå en stabil og isolerende effekt.

Samtlige av våre 10- og 18- graders boddører levereres ubehandlet, noe som gir deg stor mulighet til selv å tilpasse farge etter behov. For at døren skal holde seg hel og fin lengst mulig skal den altså behandles allerede ved montering.

10-graders boddører er bekledd med furupanel og vi anbefaler at de behandles med pigmentert oljebeis (beregnet til utendørs bruk).

18-graders boddører har en overflate av sporfrest bjørkeplywood og behandles enten med pigmentert oljebeis eller heldekkende farge. (beregnet til utendørs bruk).

Lykke til!


Vil du vite mer?

Se våre boddører her!
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies